Kontakt

Jeste li pronašli tipsko Flex kuću, koja vam se sviđa, ili imate vlastitu viziju o svom novom domu? Nazovite nas, ili nam pošaljite upit putem e-maila, a naši zaposlenici će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Planiranje

Nakon uvodnog sastanka počinjemo planirati vaš novi Flex dom iz snova zajedno sa Vama. Naši arhitekti pripremit će idejne tlocrte prema vašim željama i potrebama, te ih uskladiti s lokalnim zahtjevima.

Ugovor

Kada uskladimo tlocrte, odaberemo konstrukcijski sustav i fazu izgradnje, se potpiše

ugovor.

Priprema dokumentacije

Za vas pripremamo svu potrebnu dokumentaciju i sređujemo sve vezano uz ishođenje

građevinske dozvole.

Uzorkovanje

Nakon dobivanja građevinske dozvole i prije početka gradnje, ovisno o fazi izgradnje, još je

potrebno odabrati određene detalje, kao što su boja fasade i krovišta, podne obloge,

sanitarna keramika, unutarnja vrata, ...

Proizvodnja

Prije dogovorenog roka montaže, naši projektanti počinju s izradom tehničke dokumentacije i

radioničkih nacrta za izradu vaše nove Flex kuće. Svi zidni, stropni i krovni elementi pripremaju se na najsuvremenijim CNC strojevima i sastavljeni na vlastitoj proizvodnoj liniji.

Montaža

Na dan montaže Vama na mjesto, gdje će stajati Vaša nova Flex kuća dovozimo kamionima o sve elemente i građevinskom dizalicom počinjemo izvoditi montažu. Vaš novi dom iz snova podignut je i pod krovom u samo nekoliko dana i spreman za sljedeće korake.

Završni radovi

Nakon montaže Vaše Flex kuće iz snova, ovisno o odabranoj fazi izgradnje, dolaze na red instalateri, koji će se obavit elektro i strojarske instalacije, estrihe, nadalje će Vama naši zaposlenici izraditi fasadu i unutrašnjost kuće po vašom odabiru

Primopredaja

Nakon završetka svih radova, naš je red, da Vama predamo ključeve Vaše nove Flex kuće i tako Vi počnete pisati novo poglavlje u knjizi vašeg života u vašem novom domu iz snova.